persbericht..

Nieuw Gehoer on Tour: Nieuw Gehoer verovert Belgie

Alsof onze arme zuiderburen al niet genoeg te verduren hebben met het gebakkelei van hun regering en de mogelijke breuk tussen Vlaanderen en Wallonie. Nu krijgen de Belgen ook nog eens te maken met stripcollectief Nieuw Gehoer. Een deel van het team zal namelijk op de stripbeurs in Turnhout zijn opwachting maken. Het werd immers tijd om de ongein buiten de landsgrenzen te brengen.Mocht je nieuwsgierig zijn hoe de Nieuwe Hoeren er in het echt uitzien, een praatje willen maken of zo gek zijn om een van hun uitgaven aan te schaffen, check dan de stand van Nieuw Gehoer op de stripbeurs in Turnhout, op 15 en 16 december 2007. Van deze nationale ramp zal ook een videoreportage gemaakt worden: Nieuw Gehoer On Tour. Binnenkort bij uw lokale YouTube provider in de schappen en natuurlijk op de site nieuwgehoer.blogspot.com.Ge zijt gewaarschuwd!

(na deze mooie woorden van schrijvende hoer michael minneboo, wilde ik nog even melden dat ook het tweede walhallie-bundeltje te verkrijgen is bij de stand van studio nieuw gehoer, net als een paar ingelijste prentjes voor zachte prijsjes en de "henkie doet weer emo"-poster..tot turnhout?)

Reacties

  1. Shota Arveladze15:15

    Hallie, kun je niet een duidelijk overzicht a la Suske & Wiske (netjes genummerd en beginnen bij 67) op de achterkant van deze web-log plaatsen? Dan weten de lezers of hun verzameling Hallie-boekjes compleet is te ja of te neen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. haha..ik zal er aan werken..eerst ff de achterkant zoeken..

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire berichten