waarom ik m'n vhs-collectie niet wegdoe..

ik ben een ongelovelijke verzamelaar. er wordt wel eens gezegd dat ik verzamelingen verzamel. zo verzamel ik dus ook al jaren films, eerst op vhs en later op dvd. natuurlijk koop ik, als ik ze tegenkom, ook vervangende exemplaren voor m'n oude videobanden.

maar toch kan ik ze niet wegdoen. al was het alleen maar om 't artwork op de hoesjes. want zeg nu zelf, dit doe je toch niet weg?

ter vergelijking de huidige dvd-cover :

Reacties

 1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, zeker cool. Maar zijn die covers niet ergens op het interpret te vinden? Of wil je ze gewoon ook fysiek vast kunnen houden? Ik ga zelf in ieder geval alle videotapes weggooien zodra mijn videorecorder de geest heeft gegeven.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik koop ook ceedees voor de boekjes..ben idd nogal van het tastbare..en sommige hoesjes zijn juist weer zo lelijk dat ik ze daarom bewaar..heb ook nog een prachthoesje van batman, the movie ('66) die ik binnenkort nog wel een leuk plekje geef hier..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Hallie: Ja, Batman The Movie is er-rig fout. Is dat de cover waarin hij en Robin samen heel 'gay' poseren? Ik heb indertijd de Batman-serie nog op videotape opgenomen toen die in de weekenden op televisie was bij Telekids. Ik geloof dat ik 100 vd 120 episodes op tape heb staan. Gekkigheid.
  Maar dat van die cd-hoesjes kan ik zeker in komen. Mooie uitgevoerde boekjes zijn niet te weerstaan.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts