Wie is dat dan, die Hallie Lama?

Hallie Lama is het pseudoniem van Alexander Lam (7-6-1976) waaronder hij al heel wat jaren plaatjes tekent en plaatjes draait in clubs en sinds kort ook op de radio. Van zijn hand verschenen meerdere strip- en cartoonbundels bij Uitgeverij XTRA, nieuw werk laat al heel wat jaartjes op zich wachten, behalve als je hem online volgt. Op Instagram, Twitter, Facebook en in mindere mate deze webstek levert de heer Lama nog wel degelijk verse strips en cartoons. Hij is ook bezig met een nieuwe bundel, maar dat roept hij al eventjes.. 

 Naast zijn vrije werk doet Hallie ook veel in opdracht, veelal cartoons op maat, maar ook als sneltekenaar op locatie. Door zijn vlugge hand is hij leuk op feestjes, maar ook handig op vergaderingen en andere meetings. En de flauwe grappen krijg je er zomaar gratis bij. Ook als je wat leuks aan de muur wil, is Hallie je man. Al zijn originele tekeningen zijn te koop of te bestellen als reproductie en als je een verzoek hebt, maakt hij wat je voor ogen had op elk gewenst formaat.

 Zocht je naar een plaatjesdraaier i.p.v. een plaatjesmaker kan je ook bij Hallie terecht. Hij heeft zijn strepen verdiend in het Hilversumse Clubcircuit (o.a. Tagrijn, Gooisch Podium, De Vorstin, Karroesel) en heeft op menig feestje en partijtje gedraaid en is van alle muzikale markten thuis. U vraagt, wij draaien. Verder is hij sinds kort iedere week te beluisten op Radio Benelux Hilversum met zijn programma Andermans Veren, waarin hij mooie, leuke, gekke en onverwachte covers draait.

Je kan Hallie bereiken via hallie.lama@gmail.com of via Whatsapp of een old-school-belletje naar +31644146599

Populaire posts