vreemden..


Bovenstaand cartoontje maakte ik voor 't weblog van RTV Noord-Holland
, waar ik wekelijks voor teken. Rest me verder nog te zeggen dat ik vandaag en morgen te vinden ben op het Stripfestival in Breda. Je kan me vinden bij Uitgeverij XTRA. Hier een stukje uit hun persbericht:

UITGEVERIJ XTRA PRESENTEERT OP STRIPFESTIVAL BREDA


Dit weekend, 10 & 11 september, is Uitgeverij XTRA te vinden op het Stripfestival Breda, een cultureel evenement in de binnenstad, met exposities en boekpresentaties, van mainstream strips tot graphic art.

Onze stand bevindt zich in het Chassé Theater, waar wij ons presenteren onder de vlag van Graphic Novel & Art United, een samenwerking van Sherpa, Oog & Blik, Bries, Zone 5300, Pulpman, De Buitenkant, Art Books en XTRA voor het meer literaire, kunstzinnige en alternatieve stripwerk. Locatie: de Finntaxzaal op de begane grond.

Bij de signeerstand van Graphic Novel & Art United is er een keur van stripmakers present om hun uitgave van een opdracht te voorzien. Bij XTRA zijn dat onder meer Fred de Heij (met een speciale Pulpman-stand), Aloys Oosterwijk, Serge Baeken & het collectief van Studio Vitalski, Hallie Lama, Rudolf Kahl, Petar Meseldzija en Ben Vranken.

Reacties

Populaire posts