dubbele oproep cartoonblogboek..


Tijdens de opening van deze (klik!) expositie vindt er een raar en onwaarachtig feit plaats: Het eerste en enige Cartoonblogboek wordt gepresenteerd. Een bundeling van het beste werk van de mannen van Cartoon.blog.nl.

'Ieder eerste exemplaar van een boek moet door een prominent persoon in ontvangst genomen worden. Zodat er veel media-aandacht voor het boek komt, er fotootjes in de krant komen en de exemplaren 2 t/m [getal] ook verkopen.

Hier doen wij niet aan mee.

Wij weten dat we verkoopcijfers op onze buik kunnen schrijven en wij van Cartoonblog geven het eerste exemplaar liever weg aan één van onze 146 lezers. Heeft u altijd al eens een prominent figuur willen zijn en het eerste exemplaar van een cartoonboek in ontvangst willen nemen? Maak dit dan kenbaar via bandirah@gmail.com. Een reden of enthousiasme is niet nodig. De persoon wordt willekeurig gekozen.

Onze voorkeur gaat uit naar een mens.'
Verder zocht Cartoonblog ook nog naar een quote voor op de achterkant van het boek, maar alles ligt waarschijnlijk al bij de drukker.


'Ieder eerste exemplaar van een boek moet voorzien worden van een quote door een prominent persoon. Zodat mensen in de winkel denken ‘Hé! Bekende Nederlander/Vlaming X zegt dat dit Cartoonblogboek ‘Hilarisch!‘ is!’ en het boek vervolgens kopen.

Dit zijn tactieken waar ook wij graag gebruik van zouden maken.

Wij zijn op zoek naar een Bekende Nederlander/Vlaming die een quote af wil geven voor op het Cartoonblogboek. Het liefst een Bekende Nederlander/Vlaming met een zo groot mogelijke schare fans. Wij mikken op de categorie Gordon, Maxime Verhagen, Eddy Wally, Kristien Hemmerechts. Meer dan één quote afgeven mag uiteraard ook.

Bent of kent u een prominent figuur en heeft u altijd al eens een quote af willen geven voorop een echt Cartoonblogboek? Maak dit dan kenbaar via de comments onder dit bericht. Een reden of enthousiasme is niet nodig. Bericht aan Onbekende Nederlanders/Vlamingen: U mag zich uiteraard ook voordoen als een Bekende Nederlander/Vlaming. Kan ons het schelen. Als u zich maar niet voordoet als Charlotte Mutsaers.'

Reacties

Populaire posts