Kan ik, naast z'n boekjes, iets van Hallie Lama kopen?


Naast z'n boekjes is 't ook mogelijk om op andere wijze werk van Hallie Lama in huis te halen. Zo maakt hij canvasjes met gekke mannetjes of dieren, cartoons in opdracht, verstript hij uw vrienden, kennissen of collega's en bekliedert hij uw ramen.

Originele cartoons en/of strippagina's
Die ene cartoon of strippagina die je zo tof vindt thuis aan de muur hebben? Alles is te koop! Neem contact op met Hallie en dan laat hij weten of de cartoon die je wil hebben nog in z'n archief zit of dat 'ie al bij een andere liefhebber aan de muur hangt.Reprodukties/posters van je favoriete cartoon
Voor de kleinere portemonnee verkoopt Hallie ook gesigneerde reprodukties en posters van je favoriete prent. Voor een beetje meer centen doet hij er ook nog een lijstje omheen. Tof toch?

Canvasje
Prentjes van Hallie Lama met gekke mannetjes of katten. In elk gewenst formaat.


Laat je vrienden, familie of collega's verstrippen!
Op zoek naar een leuk cadeautje? Hallie Lama maakt persoonlijke strips en cartoons in opdracht en ook nog voor een leuk prijsje. Het werkt simpel, stuur een foto van de persoon waar hij een stripfiguur van moet maken vergezeld van een lijstje met "steekwoorden". Dat kunnen dus dingen als werk, hobby's, karaktereigenschappen, anecdotes en/of andere aanverwante eigenaardigheden zijn. Hallie probeert daar dan zoveel mogelijk van in een cartoon te verwerken op het gewenste formaat (vanaf a4) en zal 'm ook prettig inlijsten. Zo heb je altijd een uniek geschenk!

Laat je raam onderkliederen!
Ook maakt Hallie Lama raamschilderingen van tijdelijke aard. Hij neemt alle wensbare ramen onder handen met het door u gewenste thema en/of opschrift. Ook doet hij cartoons naar keuze of maakt hij voor u een geheel nieuwe grap als dat gewenst is. Hieronder enkele voorbeelden:

Voor alle bovenstaande dingen kan je contact met Hallie opnemen door te mailen naar hallie.lama@gmail.com of te bellen met 06-44146599!

Populaire posts van deze blog

Dag Zwarte Piet.. en dan nu echt?